www.engineering-suomi.com
BRADY

Uudet kestävät tarramateriaalit meriympäristöihin

Brady tarjoaa laajan valikoiman BS5609-sertifioituja laadukkaita tarramateriaaleja kemikaalien ja muiden materiaalien merkitsemiseen merioloissa. Uudet meriympäristöjen tarramateriaalit kestävät hyvin suolavettä sekä UV-säteilyä ja niiden liimakiinnitys on todella pitävä. Ne ovat erinomainen lisä Bradyn vaativien olosuhteiden tarramateriaalien valikoimaan.

Uudet kestävät tarramateriaalit meriympäristöihin
Kestävät merkinnät meriolosuhteissa
BS5609-sertifioidut tarramateriaalit ovat käyneet läpi todella tiukat tuotetestit: Niitä on testattu kolmen kuukauden ajan suolavedessä vuorovesikierron puolivälissä. Tarramateriaalit ovat siis todistetusti erittäin kestäviä merioloissa. Testeissä on tietyt vaatimukset myös liimakiinnityksen kestävyydelle, tarran painomateriaalien pitävyydelle ja kulutuskestävyydelle. Monet muut tarrat haalistuvat, tuhriintuvat lukukelvottomiksi tai jopa irtoavat suolaveden ja auringonvalon rasituksissa, mutta Bradyn merioloihin suunnitellut tarrat pysyvät kiinni ja luettavissa.

Meriympäristöt
Bradyn tarramateriaalit B-595, B-7569 ja B-7541P ovat kaikki saaneet BS5609-sertifioinnin. Ne soveltuvat erinomaisesti IMDG-materiaalien ja vaarallisten kemikaalien merkitsemiseen vaadituilla CLP-merkinnöillä. Niiden avulla voidaan luoda myös kestäviä turvallisuus- ja evakuointimerkintöjä sekä putkimerkintöjä. Bradyn BS5609-sertifioidut tarramateriaalit tarjoavat erinomaisen merkintäratkaisun mille tahansa meriympäristössä toimivalle yritykselle, mukaan lukien öljy- ja kaasualan yritykset sekä meriolosuhteissa toimivat energia-, kuljetus-, logistiikka- ja ruoppausalan yritykset.

Paikan päällä tulostettavat

BS5609-sertifioituja B-595- ja B-7569-tarramateriaaleja voidaan tulostaa paikan päällä Bradyn lämpösiirtotulostimella (esimerkiksi BBP35- ja BBP37-tarratulostimilla). Näillä tulostimilla ja Bradyn CLP-sovelluksella voidaan helposti luoda mustaa ja punaista valkoisella taustalla sisältäviä tarroja (kuten CLP-tarroja) paikan päällä meriolosuhteissa tai satamassa tarpeiden mukaan. Muiden käyttötarkoitusten tarroja, kuten täysvärisiä turvamerkintöjä tai putkimerkintöjä, voidaan uudelleentulostaa täysin tai osittain Bradyn tehtaalla asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Pyydä lisätietoja tai näytekappaleita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan