www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Lisäkokoja modulaarisiin teollisuusvaihteisiin

NORD DRIVESYSTEMS esitteli vuoden 2017 Hannoverin messuilla kaksi uutta vaihdetta, joiden nimellismomentit ovat 15 ja 20 kNm.

Lisäkokoja modulaarisiin teollisuusvaihteisiin
Kuva: Uudet teollisuusvaihteet laajentavat merkittävästi käyttöjen sovelluskohtaisen räätälöinnin mahdollisuuksia 20 000 Nm:n kuormitukseen asti. Käytössä voi olla esimerkiksi etuvaihde ja moottorin asennuspalkki..

Viimeisimpien lisäysten jälkeen sarjaan kuuluu 11 vaihdekokoa, joiden toisiomomentti ulottuu 250 kNm:iin. NORDin teollisuusvaihteet tarjoavat erityisen paljon vaihtoehtoja käyttöjen sovelluskohtaisiin kokoonpanoihin. NORDin modulaarinen tuotemallisto kattaa etuvaihteet, apukäytöt, jarrut, momenttituet, rajoittimet, asennuspalkit ja viimeisimpänä uutuutena myös ekstruuderilaipat. Valittavana on myös erilaisia tiivistysvaihtoehtoja sekä ratkaisuja valvontaan ja lämpötilanhallintaan. Vaihteet voi asentaa kaikille kuudelle kiinnityspinnalle. Välityssuhteet voidaan valita tiheällä porrastuksella alueella 5,54 : 1 – 30 000 : 1. Kaksi-, kolme- tai neliportaisiin vaihteisiin on saatavana myös etuvaihde tai apukäyttö. Kaikissa NORD-teollisuusvaihteissa on yhdestä valukappaleesta koneistettu UNICASE-runko, joka takaa erittäin pitkän käyttöiän, suuren tehotiheyden, kompaktin mitoituksen ja hyvän kuormitettavuuden. NORD toimittaa raskaaseen kuljetin-, pumppu- ja sekoitinkäyttöön käyttökokonaisuuksia, jotka sisältävät tarvittavat teollisuusvaihteet, moottorit ja taajuusmuuttajat. Niiden tärkeimpiä käyttökohteita ovat massankäsittely, sementti- ja terästeollisuus, teolliset prosessit, puunjalostus, sokerinjalostus ja jätevesien käsittely.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan