www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Tehokkaita käyttöratkaisuja vain muutamilla käyttövaihtoehdoilla

Erityisesti intralogistiikkaan ja matkatavaroiden käsittelyjärjestelmiin suunnitellut NORD DRIVERSYSTEMSin uudet standardoidut LogiDrive-AC-vektorikäyttöjärjestelmät helpottavat suunnittelua, kokoonpanoa ja varaosahallintaa tuotevaihtoehtojen hankekohtaisen vähentämisen ansiosta.

Tehokkaita käyttöratkaisuja vain muutamilla käyttövaihtoehdoilla
Kuva: Intralogistiikkaan ja matkatavaroiden käsittelyjärjestelmiin suunnitellut LogiDrive-laitteet säästävät käyttökustannuksia ja varaosien varastointikustannuksia.

Käyttöjärjestelmät täyttävät energiatehokkuusstandardien korkeimmat vaatimukset: järjestelmän tehokkuusluokka on IES2 ja pelkän moottorin IE4 (super premium). Ne saavuttavat erinomaisen hyötysuhteen jopa osittaisella kuormitusalueella ja pienillä nopeuksilla. Näin ollen ne maksavat itsensä takaisin muutamassa vuodessa tai jopa kuukausissa, ja elinkaaren aikaiset kokonaiskustannukset pienenevät huomattavasti. Järjestelmiä on helppo ketjuttaa, sillä lyhyet sähköjohdot voi liittää käytöstä toiseen.

Käyttäjäystävälliset järjestelmät koostuvat kartiovaihteesta, IE4-luokan kestomagneettitahtimoottorista ja lähelle moottoria asennettavasta taajuusmuuttajasta. Ne on helppo ja nopea asentaa kaapeleiden pikaliittimien ansiosta. Laitteen huolto-, avain- ja suuntakytkimet mahdollistavat joustavan suoran pääsyn yksittäisiin akseleihin asennusta ja huoltoa varten. Kevytmetallikoteloon rakennettuja kompakteja käyttöjä on helppo käsitellä. Erinomaisella kuormitettavuudellaan vakuuttavia käyttöjä on saatavana kolmena kokona, jotka vastaavat tyypillisiä intralogistiikan ja lentokenttäsovellusten suorituskykyvaatimuksia. LogiDrive-taajuusmuuttajat säätävät kuljettimien nopeuksia ja kulkusuuntia. Taajuusmuuttajiin on valinnaisena saatavana pulssianturitakaisinkytkentä erittäin dynaamisiin sovelluksiin. Standardin EN 61800-5-2 mukaiset STO- ja SS1-turvatoiminnot ovat vakio-ominaisuuksia. Käyttöjärjestelmiin voi kytkeä sensoreita M12-liittimillä. Invertterien keräämät sensoritiedot voidaan välittää ylätason järjestelmiin, mikä vähentää johdotuksen tarvetta. LogiDrive-laitteistoja voidaan käyttää kaikkialla maailmassa kattavien sertifiointien ansiosta. Rajapinnat kaikkiin yleisiin väyläjärjestelmiin ovat helposti saatavilla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan