www.engineering-suomi.com
Delphin Technology AG

Loggito ja ProfiSignal Web – kaksikko, joka mullistaa mittausteknologian

Loggito ja ProfiSignal Web – kaksikko, joka mullistaa mittausteknologian
Loggito ja ProfiSignal Web – kaksikko, joka mullistaa mittausteknologian

Loggito on uusi hajautettu ja helposti skaalautuva tiedonkeruujärjestelmä. Kun sitä käytetään yhdessä Bergisch Gladbachissa sijaitsevan Delphin Technology AG:n kehittämän verkkopohjaisen ProfiSignal Web -mittausteknologiaohjelmiston kanssa, yhdistelmä tarjoaa täydellisen ja uraauurtavan ratkaisun, jossa yhdistetään hajautettu tiedonkeräys sekä paikasta riippumaton globaali tietojen visualisointi.

Mittausverkoston keskeisenä koordinaattorina toimii Loggito Logger, joka tarjoaa tietojen tallennusmahdollisuuden sisäiseen muistiin, mahdollisuuden saatujen tietojen esikäsittelyyn sekä yhteyden tietokoneeseen ja pilveen. Uraauurtavalla "pilvenreuna"-mittausteknologiallaan Loggito pystyy myös käyttämään kaikkea pilven toimennallisuutta. Mittausverkostoa voidaan laajentaa käyttämällä langallista Loggito USB -moduulia tai langatonta Loggito Wireless -moduulia.

Loggito-sarjan laitteet tarjoavat universaalin tiedonkeräyksen kompaktissa taskukoossa. Käytettävissä on valitusta I/O-rajapinnasta riippuen jopa 8 universaalia analogista tuloa kombinaatiossa, jossa käytetään yhtä analogista lähtöä ja kahta yhdistettyä digitaalista tuloa/lähtöä, tai jopa 6 digitaalista tuloa tai lähtöä. Mittaustarkkuuden takaa korkealla 1 kHz:n näytteenottotaajuudella varustettu 24-bittinen A/D-muunnin.

Selainpohjainen ProfiSignal Web -client/server-ohjelmisto tarjoaa täydellisen vuorovaikutuksen. Mittaustiedot voidaan visualisoida yksilöllisesti mukautuvilla kojetauluilla missä tahansa maailmassa millä tahansa laitteella. Erilaisten analogisten ja digitaalisten näyttöjen lisäksi siinä käytetään LED-valoja, geometrisiä piirustusobjekteja sekä objekteja. Näillä mahdollistetaan prosessien välinen vuorovaikutus.

Eräs ProfiSignal Web -ohjelmiston erityispiirre on trendien nopea ja sulava esitys y(t)-diagrammeista niin nykyisistä kuin aikaisemmistakin mittaustiedoista. Siirtyminen millisekuntinäkymästä kuukausittaiseen yleiskatsaukseen tapahtuu sekunneissa.

Loggito Logger voidaan erityisesti toimittaa niin, että siinä on ProfiSignal Web valmiiksi asennettuna. Tämä tarjoaa välittömän täyden mittaketjun hajautetusta tiedonkeruusta tietojen visualisointiin missä tahansa maailmassa ilman, että järjestelmän konfigurointiin kuluisi aikaa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan