www.engineering-suomi.com
Delphin Technology AG

Expert Logger – Itsenäisten dataloggereiden uusin sukupolvi

Delphin Technology AG esittelee Expert Logger -tuotteensa kautta uuden sukupolven dataloggerit, joissa yhdistyy uusin viestintäteknologia ja kehittynyt mittaustekniikka. Laite on saatavana kolmena versiona, jotka voivat käsitellä 16, 32 tai 46 analogista tulokanavaa. Versiosta riippuen saatavana on jopa 8 digitaalista tuloa/lähtöä ja yksi SDI12-liittymä. Sovelluksen tärkeimpiin käyttöalueisiin kuuluvat tuotteen testaus, ympäristön mittaustekniikka, laboratorioiden tiedonkeruu, tutkimus ja kehitys sekä kokeet ja testaus.

Expert Logger – Itsenäisten dataloggereiden uusin sukupolvi
Kaikki analogiset syötöt on eristetty toisistaan galvaanisesti. 24-bittinen A/D-muunnin takaa nopeat ja tarkat näytteenottonopeudet jopa 50 mittausta per sekunti per kanava. Laitteet eivät tarvitse huoltoa, eikä niistä aiheudu melua, sillä niissä ei ole kulumiselle alttiita elektromekaanisia komponentteja (kuten releitä).

Kaikissa Expert Loggers -laitteissa on 4 GT sisäinen muisti ja ne voivat itsenäisesti tallentaa jopa 100 miljoonaa mittaustulosta päivämäärä- ja aikaleimoilla. Tallennuskapasiteettia voidaan laajentaa tarpeen mukaan ulkoisella USB- tai LAN-varastoinnilla (NAS). Verkkomittausdata tai datamuistin sisältö voidaan siirtää internetiin integroidun WLAN- tai UMTS-moduulin kautta.

Expert Loggerissa on myös energiaa säästävä ”lepotoiminto”, joka sammuttaa laitteen mittaustaukojen aikana automaattisesti. Paristojen, ladattavien akkujen tai aurinkopaneelien käytön kautta laitetta voidaan käyttää itsenäisesti. Expert Logger voi viestiä standardina CanBus-, ModBus- ja ProfiBus-väylien kautta.

Sisäiset ohjelmistokanavat kuten laskentakanavat, raja-arvot ja integraattorit mahdollistavat mittausten arvioinnin verkossa ja merkityksellisten tietojen kirjaamisen.

Expert Loggerin käyttö on nopeaa ja tehokasta toimituksen mukana tulevan ProfiSignal Go -ohjelmiston avulla. ProfiSignal Go -ohjelmistoa voidaan käyttää mittausdatan trendien kuvaamiseen ja yksityiskohtaisten analyysien tekemiseen. Ohjelmisto mahdollistaa myös mittausdatan nopean ASCII-viennin MS Excel™ -ohjelmistoon tai muuntamisen TDM-muotoon.
Expert Logger – Itsenäisten dataloggereiden uusin sukupolvi

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan