www.engineering-suomi.com
Delphin Technology AG

Expert Logger 400

Tiedonkeruu ja testipenkkiautomaatio OPC UA -rajapinnan kautta

Expert Logger 400
Saksalainen Delphin Technology AG on tuonut Expert Logger -tuotesarjaansa uuden 400-tyypin mallin, jossa on OPC UA -asiakas/palvelin-rajapinta. Itsenäisesti toimivaan dataloggeriin tehty laajennus tuo ulottuville laaja-alaisen mittaustietojen vaihtomahdollisuuden kenttätasolla ja täyttää Industry 4.0 -standardin vaatimukset. Expert Logger -laitteessa on myös ProfiBus-, ModBus- ja CAN-väylät sekä sarjarajapintoja. Tietokoneen liittämistä varten käytettävissä ovat USB, LAN, WLAN ja LTE.

Uudessa 400-tyypissä on 16 yleiskäyttöistä analogista differentiaalituloa mV- ja mA-signaalien sekä kaikentyyppisten termoparien mittaamiseen. 24 bitin tarkkuus ja jopa tuhannen mittauksen sekuntitaajuus vastaavat kovimpiinkin dataloggereille asetettaviin vaatimuksiin. Uudella Expert Loggerilla voi myös mitata Pt100(0) -antureita kaksi-, kolmi- ja nelijohdinteknologialla ja DMS:llä. Laitteessa on kaikkiaan 24 kytkettävää digitaalista lähtöä/tuloa, jotka voivat tallentaa kynnys- ja vikatapahtumia mikrosekunnin tarkkuudella, sekä lähtöjen ilmoitustoiminto. Kuuden analogisen tulon kautta voi käyttää säätely- ja hallintalaitteita.

Expert Logger -tuotesarjaan kuuluu useita tuotetyyppejä, joissa on 16–46 analogista tuloa. Ne sopivat ihanteellisesti itsenäiseen tiedonkeruuseen ja testipenkkiautomaatiokäyttöön. Laite voi suorittaa myös itsenäistä monitorointia. Mittaustiedot ja tiedot kynnysten ylityksistä voi lähettää välittömästi alajärjestelmiin OPC UA:n kautta. OPC UA -rajapinnassa on myös tiedonsiirtomahdollisuus PLC-järjestelmiin sekä yhteysmahdollisuus PLT-järjestelmiin.

Mittaustietojen esittämiseen ja analysointiin online- ja offline-tiloissa tarkoitettu ProfiSignal Go -ohjelmisto on tuttuun tapaan mukana tässäkin Expert Logger -laitteessa.
Expert Logger 400

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan