www.engineering-suomi.com
Delphin Technology AG

Expert Vibro

Tärähdysmittausten uusi sukupolvi.

Expert Vibro
Delphin Technology AG on Saksan Bergisch Gladbachissa sijaitseva yritys, joka on luonut Expert Vibro -mittauslaitteen signaalipiikkien ja tärähdysten mittaamiseen. Expert Vibro tekee tärähdysmittauksesta helppoa. Intuitiivisen konfiguraation ansiosta täytäntöönpano on nopeaa ja käyttöönottoajat lyhyet.

Kompaktissa Expert Vibrossa on 16 synkronoitua analogista syöttöä, joiden näytteenottotaajuudet ovat jopa 50 kHz per kanava. 24-bittinen A/D-muuntaja antaa erittäin tarkkoja mittauksia. Käyttäjät voivat vaihtaa analogiset syötöt jännitteen, IEPE:n ja akselin värinän mittauksen välillä. Integroidut komparaattorit ja digitaaliset syötöt mahdollistavat joustavan säätämisen. Mittausdataa tarkkaillaan ”lennossa” jopa 8 digitaalisen lähdön kytkennällä millisekunneissa.

Expert Vibro voidaan yhdistää tietokoneeseen LAN- tai USB-johdon kautta. Valinnaisia WLAN-, UMTS- tai LTE-moduuleja on saatavana itsenäistä käyttöä varten. SMA-liitäntöjen kautta voidaan liittää antenneja. Saatavana on kaksi PROFIBUS-liittymää sekä Modbus TCP -kenttäväyläliitäntöjä. Useita Expert Vibro –laitteita voidaan synkronoida useiden kanavien tärähdystietojen prosessointia varten.

Ominaisarvot voidaan määritellä aikasignaaleista ja spektreistä. Spektrit lasketaan verkossa (FFT) ja ne tallennetaan yhdessä aikasignaalien ja ominaisarvojen kanssa. Expert Vibrossa on sisäänrakennettu datasäilytysominaisuus itsenäisen toiminnan mahdollistamiseksi. Sitä voidaan käyttää monimutkaisia analyysejä ja seurantatoimia varten monipuolisten ohjelmistokanavien avulla. Tärkeät konfiguraatio- tai mittaustiedot

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan