www.engineering-suomi.com
BRADY

Vältä onnettomuuksia visuaalisilla merkeillä

Viallisten tai kuluneiden laitteiden käytöllä voi olla erittäin vakavia seurauksia esimerkiksi rakennusalalla, teollisuudessa, kuljetusalalla tai kemianteollisuudessa. Säännöllisillä tarkastuksilla vältetään viallisista laitteista johtuvat onnettumuudet.Brady tarjoaa käytännöllisiä visuaalisia merkintäratkaisuja, joilla nähdään selvästi monien erilaisten työkalujen ja laitteiden tarkastushistoria.

Vältä onnettomuuksia visuaalisilla merkeillä
Näkyvä tieto on tärkeää
Vaikka välineet tarkastetaankin säännöllisesti, työntekijät saattavat silti olettaa, että kaikki välineet ovat valmiita käytettäväksi. Tällainen oletus voi johtaa vakavaan vammautumiseen tai jopa kuolemaan. Vaaratilanteet voidaan välttää helposti seuraamalla tarkastuspäiviä ja tuloksia. Bradyn visuaaliset merkintäratkaisut näyttävät työntekijöille tärkeitä tietoja välineistä. Bradyn visuaalinen merkintätuote sisältää kestävän pidikkeen ja vaihdettavan tarkastuskortin.. Pidike sovitetaan ja kiinnitetään niin, että se ei haittaa työvälineen käyttöä. Vaihdettavasta kortista voidaan nähdä tarkastukset viimeisimpään tarkastuspäivään asti. Jos laite/väline ei läpäise tarkastusta, irrotettava osa poistetaan. Tyhjässä pidikkeessä on varoitusmerkki, josta näkee selvästi, että laitetta/välinettä ei saa käyttää.

Laaja mallisto
Pidekkeet ovat kestäviä ja niitä on kehitetty esimerkiksi trukkeja ja saksinostolavoja, sähkölaitteita, laitteistoja ja koneita, rakennustelineitä, siirrettävä nostolavoja, tikkaita ja turvavaljaita, kemiallisia vaaroja, kaivutyömaita ja ahtaita tiloja sekä erilaisia prosesseja ja eristyksiä varten. Pidike välittää jokaisessa käyttökohteessa erityisen viestin ja se on suunniteltu erittäin näkyväksi kohteeseen kiinnitettynä vaikeuttamatta käyttöä.  

Kansainvälisesti tunnistettava
Kaikki tärkeä tieto on samassa tarkastuskortissa sisältäen turvatiedot, selvät varoitukset, pakolliset tehtävät sekä tilaa kirjoittamista varten. Jokaisessa tarkastuskortissa ja irrotettavassa osassa käytetään kansainvälisesti tunnistettavia tapoja ilmaista viimeisen tarkastuksen tila. Vihreä tarkoittaa, että käyttö on turvallista, musta teksti keltaisella taustalla on varoitus  ja punainen teksti valkoisella taustalla kieltää käytön. 

Business-suuntautunut
Kaikki Bradyn visuaaliset merkintätuotteet ovat saatavana 10 kielellä: englanti, ranska, saksa, venäjä, hollanti, tanska, ruotsi, norja, suomi ja turkki. Muut kielet ovat mahdollisia asiakkaan pyynnöstä. Brady tarjoaa myös kustomoituja vaihtoehtoja, kuten täysin yksilöllisen koon ja muodon, näytettävät tiedot, ulkoasun ja kiinnitysmahdollisuudet. 

Katso lisätietoja osoitteesta www.bradyeurope.com/visualtagging.
Vältä onnettomuuksia visuaalisilla merkeillä
Vältä onnettomuuksia visuaalisilla merkeillä

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan