www.engineering-suomi.com
BRADY

Uudet huipputehokkaat vuodontorjuntamatot

Brady SPC esittelee uuden huipputehokkaan vuodontorjuntamattolinjan, joka yhdistää kestävyyden ja erinomaisen imukyvyn. Raskaan teollisuuden, tuotannon, kuljetuksen ja palvelujen vilkasliikenteisille alueille kehitetyt Bradyn huipputehokkaat vuodontorjuntamatot on suunniteltu estämään useimpien teollisten nesteiden pääsyn niiden alapuolella olevalle pinnalle.

Uudet huipputehokkaat vuodontorjuntamatot
Sulkutaustaiset vuotomatot
Bradyn uusiin, huipputehokkaisiin vuotomattoihin kuuluvat uudet, raskaaseen käyttöön tarkoitetut sulkutaustaiset imeytysmatot. Sulkutausta parantaa vuodontorjuntamaton kestävyyttä ja repeytymänkestoa vilkasliikenteisillä alueilla. Se parantaa myös tuotteen imukykyä vähentäen entisestään todennäköisyyttä, että nestettä pääsisi vuotamaan maton alla olevalle pinnalle. Käyttämällä tehokkaita vuodontorjuntamattoja teollisuudenalat voivat vähentää työtilan lattialle valuneiden nesteiden aiheuttamia liukastumisia ja kaatumisia. Vuotomattojen luistamaton sulkutausta estää myös liukastumisia ja kaatumisia. Lisäturvallisuuden vuoksi sulkutaustaisiin imeytysmattoihin on painettu turvateksti varoittamaan työntekijöitä ja urakoitsijoita.

Likaisille pinnoille kiinnittyvät vuodontorjuntamatot
Sulkutaustaisten imeytysmattojen lisäksi Brady tarjoaa myös uudenlaisen alustaan kiinnitettävän vuodontorjuntamaton. Erikoisliiman ansiosta Bradyn liimautuvaa imeytysmattoa voi käyttää joustavasti, ja se kiinnittyy sekä puhtaaseen että likaiseen alustaan. Imeytysmatto irtoaa helposti kulmista vetämällä eikä se jätä alustaan liimajäämiä. Tämän lisäksi matto voidaan kiinnittää toiseen paikkaan, myös nesteiden imeyttämisen jälkeen.

Rullia ja arkkeja
Bradyn uusia, huipputehokkaita vuodontorjuntamattoja saa 76 tai 38 senttimetriä leveinä 30 metriä pitkinä rullina. Sulkutaustaisia imeytysmattoja saa myös 38 x 48 cm:n kokoisina arkkeina. Erittäin tehokkaita imeytysmattorullia ja arkkeja käytetään erityisesti raskaassa teollisuudessa, tuotannossa, kuljetuksessa tai palvelulaitoksissa, joissa on vilkas jalankulkuliikenne, monia työkalujen varastolaatikoita tai alueita, joissa on suurempi liukastumis- tai kaatumisriski.

Saat Bradyltä lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Uudet huipputehokkaat vuodontorjuntamatot
Uudet huipputehokkaat vuodontorjuntamatot

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan