www.engineering-suomi.com
BRADY

SMT-linjastoille tarkoitettu joustava tarransyöttölaite tuo jäljitettävyyden kustannustehokkaasti kaikkien yritysten käyttöön

Maailmanlaajuinen tunnistustuotteiden asiantuntija Brady ja saksalainen AMS Software & Elektronik ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota huipputeknisiä, automatisoituja ja edullisia jäljitettävyystarrojen syöttölaitteita elektroniikkavalmistajille Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. ”Joustavat AMS ALF14 -tarransyöttölaitteet yhdistettyinä Bradyn edistyksellisiin jäljitettävyystarroihin tarjoavat käyttäjille erittäin tehokkaan automatisoidun tarratulostusratkaisun piirilevyjen valmistuksessa käytettäville SMT-linjastoille”, kertoo David Walmsley, Bradyn Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueen liiketoiminnan kehittämispäällikkö.

SMT-linjastoille tarkoitettu joustava tarransyöttölaite tuo jäljitettävyyden kustannustehokkaasti kaikkien yritysten käyttöön
Jäljitettävyys
”Jäljitettävyyden tarve on suurempi kuin koskaan”, Walmsley jatkaa. ”Jäljitettävyys ei ole enää vain suurimpia yrityksiä koskeva asia. Nykyään jäljitettävyyden vaatimukset määräytyvät toimialojen mukaan, ja vaatimukset välitetään eteenpäin toimitusketjuun. Tämän vuoksi suhteellisen pientenkin yritysten on täytettävä vaatimukset. Uskomme, että edulliset ja laadukkaat tarransyöttölaitteet tulevat olemaan osa ratkaisua, joka tuo jäljitettävyyden kustannustehokkaasti koko toimitusketjuun.”

Eri kokoja
AMS ALF14 -tarransyöttölaitesarjalla on erittäin kilpailukykyinen kustannusrakenne ja kestävä suunnittelu, joka voidaan helposti mukauttaa yleisiin tarrakokoihin ja teippileveyksiin (5 x 5 mm – 53 x 53 mm). ”ALF14-25, ALF14-40 ja ALF14-55 vähentävät kustannuksia ja parantavat laatua, koska tarrojen rajauksia ei tarvitse leikata halutun kokoisiksi ja koska syöttölaitteet soveltuvat useammalle kuin vain yhdelle tarrakoolle”, sanoo Ivan Bajic, AMS Software & Elektronik GmbH:n pääjohtaja. ”ALF14-tarransyöttölaitesarjat tukevat eri toimialojen tarpeita, ja ne pystyvät käsittelemään eri tarramateriaaleja ja kokoja aina maksimikokoihin asti. Tämän ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti elektroniikkavalmistajille ja erikoiskonepajoille.” Lisäksi kaikki ALF14-mallit ovat modulaarisia tarransyöttölaitteita, minkä ansiosta koko syöttölaitetta ei tarvitse vaihtaa, jos pick and place -kone vaihdetaan. Ainoastaan syöttölaitteen sovitin tarvitsee vaihtaa, tällöin kustannukset ovat enintään 20 % uuden syöttölaitteen kustannuksista.

Helppokäyttöisyys
Kaikkien kolmen ALF14-sarjan tarransyöttölaitteen mukana toimitetaan sovittimet yleisiä SMT pick-and-place -järjestelmiä varten, minkä ansiosta syöttölaite on erittäin joustava ratkaisu ja nopea asentaa. Jos haluat sovittaa syöttölaitteen toiseen koneeseen, liität vain vastaavan sovittimen syöttölaitteeseen, ja jäljitysjärjestelmä on heti toiminnassa.

Tarransyöttölaitteiden täysin automatisoitu tarranohjausjärjestelmä varmistaa tarrojen asettelun toistettavuuden pick-and-place-järjestelmiä varten. Niiden yksinkertainen ja nopea tarrojen tunnistus ja annostelu täyttävät nykyaikaisen poimintalaitteen vaatimukset. Kompakti suunnittelu puolestaan minimoi tarvittavan tilan syöttölaitteen kehikossa.

”Tarvikkeiden helppo vaihtaminen, myös erikokoisten tarrojen yhteydessä, on haastava teollisuuden vaatimus, johon AMS keskittyi tuotteen suunnittelussa. Kaikki ALF14-tarransyöttölaitteet voivat annostella erilaisia tarroja, minkä ansiosta käsittely on nopeaa ja helppoa päivittäisessä toiminnassa”, toteaa Bajic.

Räätälöidyt piirilevyjen jäljitettävyystarrat

Brady UltraTemp™ -tarrasarjat voidaan kaikki toimittaa joko tyhjinä tai esipainettuina asiakkaan vaatimusten mukaan, ja ne ovat valmiita annosteltaviksi ALF14-syöttölaitteiden avulla. UltraTemp-tarrat pysyvät vahingoittumattomina ja luettavina piirilevyjen valmistusprosessissa. Tarrat kestävät eri kemikaaleja, lämpötiloja ja korkeapainetta säilyttäen materiaalin ja tulostusjäljen eheyden, mikä takaa täydellisen jäljitettävyyden koko toimitusketjun läpi. Lisäksi tarrat on suunniteltu vastaamaan erityisesti nykypäivän automatisoinnin vaatimuksiin. ”Brady käytti vuosia kehittääkseen materiaaleja, joita on helppo annostella”, kertoo David Walmsley. ”Vaikka kyse on vain tarrasta, jos sen annostelu ei onnistu kunnolla, tuotantolinja pysähtyy ja jäljitettävyys voi kadota. Brady ratkaisi tarrojen automaattiseen kiinnitykseen liittyvät ongelmat ja kehitti automatisointiin sopivat materiaalit.”

Enemmän joustavuutta
Brady UltraTemp -tarrat voidaan tulostaa myös työkohteessa käyttämällä Brady-tulostinta yhdistettynä AMS ALF14 -tarransyöttölaitteisiin. Jos tarvitset useita erilaisia tulosteita, lisäämällä Brady-tarratulostimen automatisoituun jäljitysratkaisuusi voit tulostaa viivakoodeja, QR-koodeja tai sarjanumeroita erittäin kestävällä musteella tyhjille jäljitystarroille. Tämä joustava ratkaisu vastaa nykyaikaisen SMT-linjaston tarpeisiin.

Saat lisätietoja sekä ilmaisen ALF14-demon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
SMT-linjastoille tarkoitettu joustava tarransyöttölaite tuo jäljitettävyyden kustannustehokkaasti kaikkien yritysten käyttöön
SMT-linjastoille tarkoitettu joustava tarransyöttölaite tuo jäljitettävyyden kustannustehokkaasti kaikkien yritysten käyttöön

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan