www.engineering-suomi.com
BRADY

Nopeampaa automaattista kaapeleiden tunnistusta

Bradyn Wraptor™-johtotunnistetulostin ja -kiinnitin tarjoaa nyt entistä enemmän automaatiomahdollisuuksia. Uuden ohjelmistopäivityksen ansiosta voit integroida Schleuniger-leikkaus- ja -kuorintakoneen Wraptorin kanssa. Tämä nopeuttaa kaapeleiden valmistelua ja käsittelyä. Lisäksi se nopeuttaa käyttäjien työskentelyä.

Nopeampaa automaattista kaapeleiden tunnistusta
Brady Wraptor -järjestelmän ohjelmistoa on kehitetty yhdessä Schleunigerin kanssa siten, että järjestelmä voidaan integroida täysin Schleuniger-leikkaus- ja -kuorintakoneen kanssa. Tämä nopeuttaa ja järkevöittää käyttäjien työtä.

Paranna laatua ja pienennä kustannuksia
Wraptor™-johtotunnistetulostin ja -kiinnitin on erinomainen työkalu, jonka avulla voit hallita kustannuksia sekä parantaa tunnistuslaatua. Wraptor tulostaa ja kiinnittää tunnistetarrat johtoihin alle viidessä sekunnissa. Tämän ansiosta tarroja ei tarvitse tulostaa etukäteen eikä niiden manuaaliseen kiinnittämiseen tarvitse tuhlata aikaa. Wraptorin tekniikka mahdollistaa viivakoodien, logojen ja kaavioiden tulostamisen 300 dpi:n tarkkuudella sekä näiden tiukan kiinnityksen johtoihin ilman ryppyjä tai kuplia.

Helppokäyttöinen
Ilman lisävarusteita tai muokkauksia Wraptor tunnistaa kaikki ympärysmitaltaan 1,52–15,24 mm:n kaapelit. Se voi kiinnittää niihin erilevyisiä tarroja aina 50,8 millimetriin saakka. Tarrojen pituus voi olla 19,05–76,20 mm. Monipuolinen Wraptor on helppo siirtää eri työasemiin monien erilaisten kaapeleiden tunnistamista varten. Yhdessä Brady LabelMark™ ohjelmiston kanssa (joka on helppokäyttöinen tarrojen suunnitteluun, viivakoodittamiseen ja sarjoittamiseen tarkoitettu ohjelmisto) Wraptor on erittäin tehokas työkalu, joka tehostaa prosesseja – etenkin, jos niiden kanssa käytetään myös Schleuniger-leikkuu- ja -kuorintakoneita.

Voit pyytää lisätietoja tai tuoteosoitteen lähettämällä Bradylle sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nopeampaa automaattista kaapeleiden tunnistusta

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan